Strona Główna
Mapa Strony
RSS
Kontakt
KIWFS
Polityka prywatności
O nas
Zadania
Zespół
Kontakt
Dla Mediów
Aktualności
Innowacje
Sieci Tematyczne
Krajowe Sieci Tematyczne
Regionalne Sieci Tematyczne
Dokumenty ST
Strategie wdrażania i walidacje produktów finalnych
Upowszechnianie i mainstreaming
Materiały
Dla Beneficjentów
Dla IP
Dla ST
Współpraca ponadnarodowa
Konkursy
Rozszerzenia o komponent
Znajdź partnera
Bazy partnerów
Ogłoszenia z zagranicy
Fora partnerskie
EFS w Europie
Punkty kontaktowe
Sieci współpracy
Region Morza Bałtyckiego
Inclusive Europe
Biblioteka KIW
Dla początkujących
KIW-pedia
ABC Innowacyjności
ABC Współpracy ponadnarodowej
Pytania FAQ
Dokumenty i publikacje
Biuletyn
Interpretacje IZ
Dokumenty programowe
Materiały KIW
Projekty i produkty
PO KL
PIW EQUAL
Bloki tematyczne
Innowacje PO KL 2014-2020
maj
2024
P
W
Ś
C
Pt
S
N
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Strona Główna
PO KL
Lista Projektów i Produktów
PO KL
Wyszukiwarka Projektów i Produktów
Lista Projektów i Produktów
PIW EQUAL
Bloki tematyczne
Innowacje PO KL 2014-2020
Wyszukiwarka Projektów i Produktów
Szukaj
Bezpieczni elastyczni - powrót osób niepełnosprawnych na rynek pracy
Bioenergia dla branży rolno-spożywczej
Bioenergia dla Regionu – Manager Energetyki Odnawialnej
Bioenergia dla Regionu – rozwój sieci współpracy między nauką i gospodarką w obszarze odnawialnych źródeł energii w województwie łódzkim z wykorzystaniem rozwiązań niemieckiej sieci deENet
Bioenergia dla regionu – zintegrowany program rozwoju doktorantów
Biofeedback szansą na aktywizację osób 50+
BIURO ĆWICZEŃ
Biznes-Innowacje-NGO czyli BINGO
BLAU – Badanie Losów Absolwentów Uczelni
BlitzGrow – innowacyjna metoda wdrożenia idei fexicurity w przedsiębiorstwie
BLP - rozwijanie potencjału uczenia się
Bon appetit – tajniki kuchni francuskiej
Branżowy GPS dla absolwentów szkół wyższych – innowacyjny model aktywizacji społeczno-zawodowej
Broker innowacji jako narzędzie dla efektywnego rozwoju systemu nowoczesnej gospodarki Małopolski
BSFT – innowacyjna metoda terapeutyczna w stacjonarnym leczeniu uzależnień alkoholowych osób dorosłych
BUDOWA POTENCJAŁU NAUKOWO-INŻYNIERYJNEGO INS POPRZEZ WDRAŻANIE OPRACOWANYCH TECHNOLOGII DO PRAKTYKI PRZEMYSŁOWEJ
Budowanie kultury współdziałania instytucji z obszaru zatrudnienia i integracji społecznej poprzez wspólne tworzenie map problemów i zasobów środowiska lokalnego na przykładzie miasta Bielska-Białej
Budowanie porozumień na rzecz wdrażania idei Flexicurity i CSR w województwie wielkopolskim z wykorzystaniem wzorców niemieckich
Być przedsiębiorczym - nauka przez działanie. Innowacyjny program nauczania przedsiębiorczości w szkołach ponadgimanzjalnych
Bydgoski Klaster Przemysłowy z innowacją za pan brat
CAL – Pracownia Inspiracji
CALINECZKA RUSZA W DROGĘ – NOWE MIEJSCA PRZEDSZKOLNE W GMINIE MOSINA
Case Simulator
CEAL – nowe spojrzenie na ekonomię społeczną z perspektywy brytyjskich doświadczeń
Centra startowe - Sieciowy system wsparcia przedsiębiorczości w województwie opolskim
Centra Startowe – Sieciowy system wsparcia przedsiębiorczości w województwie opolskim
Centrum Asystentury Społecznej (CAS) – Model Wsparcia Zadań OPS/PCPR w aktywizacji społecznej i zawodowej ON
CENTRUM INTEGRACJI - BY MÓC KOCHAĆ I PRACOWAĆ
Centrum Pomocy Psychotraumatologicznej w woj. pomorskim – innowacyjny model wspierania młodzieży straumatyzowanej z wykorzystaniem doświadczeń niemieckich
Centrum Rozwoju Aktywności Zawodowej Osób Niepełnosprawnych – adaptacja rozwiązań europejskich na wielkopolskim rynku pracy
Chcę być niezależna! Program aktywizacji zawodowej kobiet
Chemia – wiem, umiem, rozumiem
Connection – model współpracy uczelni z biznesem
Cool e-School
CouveusePL
CSR drogą do innowacji
CSR na kolei – perspektywa woj. wielkopolskiego
CSR PO WIELKOPOLSKU
CSR SZANSĄ DLA MŚP W WIELKOPOLSCE
CSR WIELKOPOLSKIEGO RZEMIOSŁA
CSR – nowoczesny wizerunek przedsiębiorstw
Czas na staż – regionalny program staży dla uczniów szkół zawodowych w niemieckich przedsiębiorstwach
CZAS NA ZMIANĘ
CZAS NA ZMIANĘ – e-platforma jako narzędzie pozwalające na dostosowanie wyższym uczelniom swojej oferty edukacyjnej do oczekiwań rynku pracy
Czekolada i lody – z tradycją w XXI wiek
«
Początek
Poprzednia
1
2
3
4
5
6
7
Następna
Koniec
»